Glyfadapharmacy

Nέος χρήστης; Εγγραφή
 
Τώρα στο καλάθι σας 0 Προϊόντα|0,00€
ΜΑΡΚAΚαταστάσεις
Δημοφιλής Μάρκες

 

Solgar Approved

Somatoline Cosmetic


Αρχική ->
super cla+chromium optimized  
 
Προσφορά
super cla+chromium optimized
(Aδυνατίστε με σούπερ Λινολεικό με σουσάμι και και φόρμουλα χρωμίου)
Προσθήκη στα αγαπημένα
Δειτε όλα τα προϊόντα της LIFE EXTENSION
Eπισκεφθείτε την σελίδα του κατασκευαστή
Περιγραφή
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

ΠΑΚΕΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ (SUPER CLA + CHROMIUM OPTIMIZED with CROMINEX 3)

(δίμηνη αγωγή αδυνατίσματος)

ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ 2 ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΤΩΡΑ καταπολεμώντας την αντίσταση στην ινσουλίνη, την βασική αιτία της παχυσαρκίας

Τι είναι η αντίσταση στην ινσουλίνη;
Αντίσταση στην ινσουλίνη ονομάζεται η δυσκολία που συναντά η ορμόνη ινσουλίνη στο να εισχωρήσει μέσα στα κύτταρα και να μεταφέρει την γλυκόζη των τροφών. Όταν η ινσουλίνη δεν μπορεί να μπει μέσα στα κύτταρα, αυξάνεται στο αίμα και δημιουργείται η υπερινσουλιναιμία.
Η υπερινσουλιναιμία με τη σειρά της διεγείρει υπερβολικά το ένζυμο λιποπρωτεϊνική λιπάση (το ένζυμο που δημιουργεί λίπος) με αποτέλεσμα ό,τι τρώμε να μετατρέπεται εύκολα σε λίπος.

Εάν λοιπόν καταφέρουμε:
α) να μειώσουμε την αντίσταση στην ινσουλίνη ώστε να μην δημιουργείται υπερινσουλιναιμία
β) να μπλοκάρουμε την αυξημένη δραστηριότητα της λιποπρωτεϊνικής λιπάσης (και άρα να μπλοκάρουμε την εύκολη δημιουργία λίπους) και παράλληλα
γ) να ενεργοποιήσουμε το ένζυμο παλμιτοτρανφεράση που συμβάλλει στην καύση του λίπους,
τότε θα έχουμε μια αποτελεσματική μέθοδο καταπολέμησης της παχυσαρκίας.

Ο συνδυασμός Σούπερ Λινολεϊκού Οξέος με Σουσάμι (SUPER CLA BLEND With Sesame) και Φόρμουλας Χρωμίου (Optimized Chromium) επιτυγχάνει και τα τρία ζητούμενα και είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος καταπολέμησης της αντίστασης στην ινσουλίνη και άρα, ένα αποτελεσματικό όπλο κατά της παχυσαρκίας.

Τι είναι το καθένα από τα προϊόντα και ποια η δράση του

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΝΟΛΕΪΚΟ ΟΞΥ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ / SUPER CLA BLEND With Sesame
Το Σούπερ Λινολεϊκό Οξύ με σουσάμι είναι ένα φυσικό πολυακόρεστο λιπαρό οξύ που ονομάζεται συζευγμένο λινολεϊκό οξύ.

Δράση
Το Σούπερ Λινολεϊκό Οξύ με Σουσάμι βελτιώνει την αντίσταση στην ινσουλίνη. Μπλοκάρει το ένζυμο λιποπρωτεϊνική λιπάση που γεμίζει τα κύτταρα με λίπος. Ταυτόχρονα, ενεργοποιεί το ένζυμο της καρνιτίνης παλμιτοτρανσφεράση που συμβάλει στην καύση του λίπους. Έτσι, τα παθολογικά διογκωμένα λιποκύτταρα επανέρχονται στο φυσιολογικό τους μέγεθος.
Ο μεταβολισμός βελτιώνεται, οι μύες ενισχύονται, ενώ η χοληστερίνη και τα τριγλικερίδια μειώνονται.
Παράλληλα, το σησαμέλαιο που περιέχει το Σούπερ Λινολεϊκό Οξύ με Σουσάμι προλαμβάνει την οξείδωση του CLA και ενισχύει τις καύσεις του λίπους στο συκώτι.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 1 πρωί, 1 μεσημέρι, 1 βράδυ μετά το φαγητό

ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΧΡΩΜΙΟΥ / Optimized Chromium
Το χρώμιο είναι ένα ζωτικό ιχνοστοιχείο, ευρέως αναγνωρισμένο για τον σημαντικό του ρόλο στη διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου στο αίμα.
Δράση
Η υπερινσουλιναιμία κρατάει κλειστούς τους υποδοχείς ινσουλίνης των μυϊκών κυττάρων για να τα προστατεύσει από την υπερβολική ποσότητα ινσουλίνης. Με τη Φόρμουλα Χρωμίου, οι υποδοχείς ινσουλίνης ανοίγουν ξανά και τα μυϊκά κύτταρα γίνονται πιο ευαίσθητα στη δράση της ινσουλίνης. Έτσι, με ανοιχτούς τους υποδοχείς ινσουλίνης και τη βοήθεια του χρωμίου, η ινσουλίνη μεταφέρει ευκολότερα το σάκχαρο στους μύες, με αποτέλεσμα να καίγεται αντί να μετατρέπεται σε λίπος.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 1 το μεσημέρι μετά το φαγητό.

Συνδυάστε το Σούπερ Λινολεϊκό Οξύ με Σουσάμι (SUPER CLA BLEND With Sesame) και τη Φόρμουλα Χρωμίου (Optimized Chromium) με το ειδικό πρόγραμμα διατροφής μας και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να χάσετε βάρος χωρίς να πεινάτε, χωρίς να μετράτε τις μερίδες σας. Θα τρώτε όσο θέλετε, μέχρι να χορτάσετε και θα αδυνατίζετε.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ
Τα λιποκύτταρα, καθώς αδειάζουν, τείνουν να ξαναγεμίζουν. Αυτό μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την προσπάθειά σας να χάσετε βάρος. Γι? αυτό, σας συνιστούμε να συνεχίσετε με το δεύτερο πακέτο προσφοράς μας MEGA GREEN TEA & INTEGRA LEAN IRVIGNIA. Με τον συνδυασμό MEGA GREEN TEA & INTEGRA LEAN IRVIGNIA θα συνεχίσετε να αδυνατίζετε και θα σταματήσετε τα μηνύματα που σας κάνουν να τρώτε υπερβολικά όπως συμβαίνει σε κάθε δίαιτα που κάνατε μέχρι τώρα. Ο μηχανισμός που θα διορθώσετε λέγεται αντίσταση στη λεπτίνη.


     
© Copyright glyfadapharmacy.grPegasus Hermes Application   Powered by Pegasus Technology